Filter op opleidingsniveau

 

           

Filter op opleidingsniveau

 

           

Op deze pagina wordt informatie getoond over het studiesucces en de uitval bij hbo-chemieopleidingen. De data is afkomstig van de Vereniging Hogescholen, specifiek het volgende dashboard: https://www.vereniginghogescholen.nl/kennisbank/feiten-en-cijfers/artikelen/dashboard-studiesucces-uitval-en-studiewissel.

Doordat er verschillende definities gehanteerd worden, kunnen de studiesucces- en uitvalpercentages niet één op één gekoppeld worden aan de cijfers over instroom. Onderstaande cijfers dienen vooral om een indicatie te geven. 

 

In onderstaande figuur wordt per studiecohort van een aantal hbo chemieopleidingen het studiesucces na 5 jaar getoond. Indien een hbo chemieopleiding er niet tussenstaat betekent het dat er geen data over beschikbaar is.

In onderstaande figuur wordt per studiecohort van een aantal hbo chemieopleidingen het studiesucces na 8 jaar getoond. Indien een hbo chemieopleiding er niet tussenstaat betekent het dat er geen data over beschikbaar is.

In onderstaande figuur wordt per studiecohort van een aantal hbo chemieopleidingen het percentage uitval na 1 jaar getoond. Indien een hbo chemieopleiding er niet tussenstaat betekent het dat er geen data over beschikbaar is.

In onderstaande figuur wordt per studiecohort van een aantal hbo chemieopleidingen het percentage uitval na 3 jaar getoond. Indien een hbo chemieopleiding er niet tussenstaat betekent het dat er geen data over beschikbaar is.